sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Special Post Sundays: Tips & tricks from Youtube!




Löysin Youtubessa surffatessani jokin aika sitten tämän Malinin ja Pederin kahdeksanosaisen sarjan tehtävistä, joita on helppo rakentaa kotona treenatessaan. Nämä oli tosi kivan oloisia tehtäviä ja itse ainakin aion kokeilla joskus!

Youtubesta löytyy paljon muitakin hyödyllisiä videoita niin estetehtäviin, kuin ihan mihin vain ongelmaan tai tapaukseen. kunhan vain tietää mitä etsiä. Siksi ajattelinkin jakaa teille muutamia omia suosikkejani :)



^ EventionTV voitti Best newcomer -sarjan  Equestrian social media awardseissa ja sitä kautta löysinkin nämä videot. Kanavalla on paljon kaikkea ex-laukkurin uudelleen kouluttamisvinkeistä klippausohjeisiin ja muutamiin estetehtäviin.



^ Vastaavia tehtäviä löytyy samalta kanavalta lisääkin. Itse löysin tämän vasta pari päivää sitten, joten en kaikkia ole vielä katsonut.



^ Tämä on pitkä ja termejä joutuu hetken pohtimaan (itse ainakin menin lopussa vähän sekaisin travereiden ja renvereiden kanssa...), mutta suosittelen silti katsomaan! Tässä on selitetty hyvin mitä tehdään ja miksi tehdään, inspaa omaakin ratsastusta.

Onko teillä jotain vastaavia videoita mitä suosittelisitte? Linkittäkää, katsoisin mielelläni! :)

2 kommenttia: